Yritys

Fenster-Rakennusyhtio

FENSTER OY - 30 VUOTTA RAKENTAMISTA

Vuonna 2021 meillä tuli täyteen 30 vuotta rakentamista. Töitä on tehty ympäri Suomea mm. Helsingissä, Lahdessa ja Kotkassa. Asiakkainamme on ollut suuria rakennusyhtiötä, kuten Skanska. Yhtenä suurena rakennuskohteenamme toteutimme Hartwall Arenan julkisivutyöt ennätysajassa.

30 vuoteen rakentamista mahtuu paljon kokemuksia. Kokemusta on karttunut erilaisista projekteista ja työmaista sekä erilaisista materiaaleista, valmistajista ja tavarantoimittajista.

Sujuvaa yhteistyötä nykyisten tavarantoimittajien ja yhteistyökumppaneiden kanssa on rakennettu pitkään ja hyviä suhteita osataan myös arvostaa.

Olemme urakoineet niin lentokentällä kuin metroasemilla, tehden mm. sisä- ja ulkoverhoustöitä. Olemme tehneet paljon töitä tiloissa, joissa materiaaleilta ja rakentamiselta vaaditaan erityisen kovaa kestävyyttä ja pitkiä huoltovälejä. Tässä tuntemuksemme ja osaamisemme erilaisten materiaalien ja rakenteiden osalta on ollut, ja on yhä valttia!

Teemme töitä uudisrakennuksilla ja suoritamme myös tilojen muutostöitä, saneerauksia ja laajennuksia. Meillä on myös hyväksi koetut ja laadukkaat tavarantoimittajat ja omat koneet vaativiin töihin kappaletavaranostureista henkilönostimiin.

KATSO LISÄÄ TEHTYJÄ
TÖITÄ JA OTA YHTEYTTÄ
ERIKOISSEINÄLEVYT
Meille erikoisseinälevyt ovat tuttuja ja olemme tehneet kuitubetonilevyistä mm. Nesteen tornin ulkoseinätöitä sekä sisäverhoustöitä metroasemille ja liukuporraskuiluihin.
Uusi kuparijulkisivu - 
Pieni Roobertinkatu 9, Helsinki (2015)
JULKISIVUSANEERAUKSET

Olemme toteuttaneet julkisivusaneerauksia hotelleille, pääkonttoreille ja teollisuusrakennuksiin.

Julkisivusaneerauksissa on vaihdettu uudet ikkunat, tehty lasijulkisivuja tai toteutettu uudet pinnat korkeapainelaminaattilevyjä tai kuitubetonilevyjä käyttäen.

PVP-SEINÄELEMENTIT
Luonnollisesti PVP-seinäelementtien asennus on meille arkipäivää ja rakensimme juuri alusta asti teollisuushallin sisälle toisen hallin peltivillaelementtejä hyödyntäen.
SISÄTYÖT

Sisätöitä on tehty virastoissa, teollisuushalleissa, laitoksissa ja toimistoissa. On tehty laajennuksia, tilojen muutostöitä ja asennettu akustisia ratkaisuja.

Korkeakouluun Vantaalle asensimme mm. 350 kulunvalvonta-pariovea, joissa on sähköpielet esimerkiksi kaapelireittien asennuksille ja kortinlukijoille.

Korkeapainelaminaatit
Korkeapainelaminaatit ovat myös tätä päivää, ja niitä on asennettu erilaisiin julkisiin kohteisiin. Korkeapainelaminaatti- levy on perinteisiä ratkaisuja huomattavasti suurempi investointi, mutta myös huomattavasti kestävämpi ja huoltovapaampi ratkaisu. Miltä kuulostaa 50 vuoden huoltoväli ja millaiset säästöt siitä koituvat vuosien mittaan?
Erityisratkaisut
Olemme toteuttaneet erityisiä ratkaisuja erilaisiin tiloihin, kuten viilulevy-sisäverhouksia ja esimerkiksi serverisalin seinätöitä kaapelikulkuineen.

Olemme erikoistuneet julkisiin kohteisiin, julkisivutöihin, pinnoituksiin ja erilaisiin elementti- ja erikoisseinäratkaisuihin

Toteutamme ratkaisuja sisä- ja ulkotiloissa sekä tiloissa, joiden huolto vaatii erityisiä toimenpiteitä ja kalustoa.

Meille ovat tuttuja niin korkeat aulatilat, vilkkaat henkilöliikennetilat kuin liukuporraskuilut.

KATSO LISÄÄ TEHTYJÄ TÖITÄ JA OTA YHTEYTTA

KATSO LISÄÄ TEHTYJÄ TÖITÄ JA OTA YHTEYTTA